Våra tjänster

Vi utför mattläggning i alla sorters utrymmen. Behöver du en ny matta hemma? Eller kanske på kontoret? Tveka inte att vända dig till oss. Vi brinner för det vi gör. Det finns inget som är så tillfredsställande som att se hur känslan i ett rum förändras till det bättre efter att vi gjort vårt jobb.

Guide inom planering och utförande

Det går att välja mattor i olika sorters material. Mest populära är dock dessa fyra: plast, vinyl, linoleum och textil. Kontakta oss gärna när det är dags för renovering. Vi hjälper gladeligen till även med den första delen av processen: planeringen. Känns det svårt med stil och färger? Vi kan guida dig i den riktning du vill gå. Ska det vara modernt och moderiktigt, eller klassiskt tidlöst? Du väljer, sedan är det vi som går fram och ser till att varje litet hörn sitter ordentligt där det ska.

Praktisk hjälp som skyddar kassan

Självklart kan vi utföra mattläggning i Stockholm i olika delar av huset. Torra såväl som våta utrymmen. Du kanske funderar på att lägga en tätskiktsmatta på väggar eller golv? Eller en snygg kombination av kakel och plastmatta i badrummet? Vi vill hjälpa dig med det. Vi har den kunskap och behörighet som krävs för ett väl utfört och godkänt arbete. Vi erbjuder även praktisk hjälp när det gäller prissättning och sänkta kostnader. Våra tjänster är avdragsgilla enligt RUT. Detta leder till en kostnad på hela 30 % mindre för alla våra kunder. Det är bara att fråga!