Om oss

Vi är ett vänligt och kunnigt team med mångårig erfarenhet av mattläggning. Bland våra kunder finns både privat- och företagskunder. Vi har breda kunskaper inom färg, tapeter och golv och kan hjälpa till både med golv-, och mattläggning. Vår stora erfarenhet inom branschen ger oss möjligheten att vara duktiga rådgivare åt våra kunder. Vi har en känsla för färg och stil. Ifall du skulle behöva kompetenta råd eller bara enkla tips som kommer göra ditt hem extra fint, så har du kommit rätt.

Experter inom mattläggning

En expert inom mattläggning i Stockholm behöver inte bara kunna utföra hushållsnära tjänster utan även stå för skräddarsydda lösningar. Inget hem är det andra likt, detsamma gäller även kunderna. För oss är det av stor betydelse att använda rätt produkt för varje uppdrag. Vi skapar personliga rum, utrymmen med karaktär och unika drag. För vårt team är varje jobb en ny upplevelse och chans att föra in det vackra in i hemmet. Vi assisterar våra kunder från första dagen fram tills objektet är färdigt och besiktigat. 

Vi hjälper till

Våra tjänster är avdragsgilla enligt ROT. Ifall du behöver hjälp med avdraget finns vi här för dig. Alla våra medarbetare är kunniga inom den frågan och hjälper gärna till. Förutom det fysiska arbetet med mattläggning och våra goda idéer när det kommer till färgskalor och utformning, så kan du även räkna med praktisk hjälp som kan leda till en lägre räkning. ROT-avdraget leder till en 30 % sänkt arbetskostnad för alla våra kunder upp till 50 000.

Hjärtligt välkommen!